Алуминиеви джанти MOMO      
   Momo е основана през 1964г. от пилота Джанпиеро Морети. През същата тази година Морети наема местен майстор да изработи специално проектиран волан за неговата състезателна кола. Този специален волан – първият в историята на компанията, имал изключително удобен и надежден захват, за разликата от другите състезателни волани, който се използвали в този период. Този изключително качествен и функционален продукт привлякъл вниманието на останалите състезатели и те също поискали такъв волан за техните автомобили. През 1964г. John Surtees с Ferrari печели световната титла във Формула 1 с волан на Морети. Това дава изключителна популярност на марката Momo (от Moretti Monza ) в световен план.

В началото продуктите на Momo са били ограничени само в света на моторния спорт, но праз 70-те години на 20-ти век компанията търси нови хоризонти и започва производството на лети алуминиеви джанти и волани за заводско и след заводско вграждане. Първият клиент на Momo е Ferrari, а вторият договор е сключен с Rolls-Royce. През 1983г. за първи път отбор печели световната титла във Формула 1, екипиран със състезателни джанти от Momo. Това е Brabham Теам с Nelson Piquet зад волана. Редица известни имена в световния мотоспорт, между които легендарните Niki Lauda, Ayrton Senna и Michael Schumacher, са печелили техните отличия с продуктите на Momo.

От тогава до сега марката Momo продължава да вдъхновява със семпли, но много силно застъпени ценности като: качество на продукта, изключително майсторство на изработка, максимални нива на сигурност и представяне, дизайн, иновативни технологии и екстензивен имидж. Тези елементи винаги са били тайната на успеха за световноизвестната италианска компания.
Начало ->  Джанти MOMO  
MOMO Win Pro EVO
Win Pro EVO
MOMO
MOMO Win Pro B
Win Pro B
MOMO
MOMO Win Pro
Win Pro
MOMO
MOMO Strike 2 B
Strike 2 B
MOMO
MOMO Storm G.2
Storm G.2
MOMO
MOMO Sting
Sting
MOMO
MOMO Spider
Spider
MOMO
MOMO Sentry S
Sentry S
MOMO
MOMO Sentry C
Sentry C
MOMO
MOMO Screamjet EVO
Screamjet EVO
MOMO
MOMO Rush
Rush
MOMO
MOMO Revenge EVO
Revenge EVO
MOMO
MOMO Revenge B
Revenge B
MOMO
MOMO Revenge A
Revenge A
MOMO
MOMO Raptor
Raptor
MOMO
MOMO Quantum EVO
Quantum EVO
MOMO
MOMO Quantum
Quantum
MOMO
MOMO Next A
Next A
MOMO
MOMO Massimo
Massimo
MOMO
MOMO Hyperstar LT
Hyperstar LT
MOMO
MOMO Hyperstar EVO
Hyperstar EVO
MOMO
MOMO Hyperstar
Hyperstar
MOMO
MOMO Europe S
Europe S
MOMO
MOMO Europe C
Europe C
MOMO
Начало ->  Джанти MOMO  


© 2003 - 2013 КРИСТО-2 ООД | | Design by SEVEN Studio